Senior systemutvecklare

Är du en skicklig och ambitiös systemutvecklare som vill verka i en tekniskt intressant miljö tillsammans med sköna kollegor? Lockas du av att bidra med dina kunskaper i ett komplext uppdrag med meningsfull verksamhet, kanske på ett internationellt företag eller en svensk myndighet, samtidigt som du har din tillhörighet i ett mindre sammanhang med varm gemenskap och stora möjligheter att påverka? Värdesätter du omväxling och kontinuerlig kompetensutveckling genom ständig förnyelse. Välkommen till Sawubona IT.

Exempel på uppdrag hos oss kan vara att utveckla morgondagens e-handelsplattform med de absolut senaste teknikerna, att bidra till samhällsnyttan genom att utveckla ny teknik för att effektivisera kollektivtrafiken eller att analysera och strukturera data för sjukvården i Covid-19-bekämpning. Vi har troligtvis Sveriges skickligaste utvecklare och våra kunder återfinns inom de flesta branscher, såsom media, bank & försäkring, offentlig sektor, sjukvården, e-handel, fordon, detaljhandeln, telecom, etc. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en bredd av intressanta kunder och uppdrag som passar just dig.

På Sawubona IT är vi extremt måna om våra medarbetare. Hos oss är konsulten kärnan i vår verksamhet och här ser vi till det individuella perspektivet på riktigt. Det speglas i vårt val av företagsnamn; Sawubona är Zulu för ”Jag ser dig”. Vi utforskar tillsammans med dig – vad är viktigt för dig och i din aktuella situation? Var i livet är du, vad är nästa steg, hur vill du utvecklas, var trivs du och vad tycker du är roligt? Med lång erfarenhet av konsultmarknaden ser vi till att matcha dig med rätt uppdrag. Det är vårt huvuduppdrag.

Utöver det så är din tillhörighet till gruppen mycket viktig för oss. Vi är ett familjärt företag i mindre skala och här har vi nära till alla kollegor. Vi är specialister som gärna delar med oss av kunskap i olika forum. Våra gemensamma aktiviteter är mycket uppskattade och vi gör ofta saker tillsammans som man kanske inte alltid gör på egen hand.

För oss är det självklart att din tillvaro på jobbet ska vara rolig, tillfredsställande och utvecklande, med möjlighet till den flexibilitet som livet kräver för att fungera på bästa sätt även utanför arbetstid. Det kanske är en av anledningarna till att 100% av våra medarbetare anser att Sawubona IT är en utmärkt arbetsplats, enligt vår Great Place To Work medarbetarundersökning.

Har vi väckt din nyfikenhet för oss? Vi vill gärna veta mer om dig. Sawubona!

Ansökan

Skicka in din ansökan så återkommer vi till dig inom kort.

  Bifoga CV
  (pdf, doc, docx. xls)

  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  Kontakta oss! Vi svarar inom 24 timmar.

   Bifoga CV
   (pdf, doc, docx. xls)

   Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.