Välkommen!

På Sawubona bevisar vi att glädje och vänskap kan kombineras med professionalism, resultatfokus och personlig utveckling. Hos oss är alla med och formar företaget. Det är du som sätter gränserna för din egen utveckling och för vad du kan åstadkomma.

Vi erbjuder

 • Generös ersättning och ett flexibelt upplägg utifrån dina preferenser
 • Vinstdelning
 • Hälsa och friskvård: Vi erbjuder ett maxat friskvårdsbidrag enligt gällande skatteregler, och har regelbundna sportaktiviteter som vi gör tillsammans för alla som vill.
 • Kompetensutveckling med interna träffar, teknikkonferenser, utbildningsverktyg (pluralsight) etc
 • Möjlighet till förmånligt upplägg för leasingbil
 • Utökat försäkringsskydd, inklusive privat sjukvårdsförsäkring med förtur till specialistvård
 • Tjänstepension enligt ITP1 samt möjlighet till löneväxling
 • Gemensamma konferensresor och aktiviteter
 • Föräldraledighetsersättning
 • Rabatt på Åre Skidfabrik
 • Balans mellan jobb och fritid
 • Stor frihet under eget ansvar

Vi är alla unika med olika bakgrund, men en sak förenar oss: här är alla vinnare. Vill du också uppnå din fulla potential? Kom och jobba med oss!

Välkommen att skicka in ditt CV

  Bifoga CV
  (pdf, doc, docx. xls)  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.

  Vanliga frågor

  Hur ser rekryteringsprocessen ut?

  Vår rekryteringsprocess är anpassad efter varje kandidat, är du t.ex. senior ser processen inte likadan ut som om du är junior. Är du utvecklare eller agil coach träffar du troligen olika personer. Våra medarbetare är dock alltid delaktiga i processen vilket ger er båda en möjlighet att känna av hur ni skulle trivas tillsammans som kollegor. Med det sagt så beskriver vi här hur en process hos oss kan gå till

  Måste man vara superexpert för att vara konsult?

  Många av våra konsulter är specialister med lång erfarenhet och mycket hög kompetens. Men våra kunder har givetvis olika typer av behov och vissa arbetsuppgifter passar bättre för konsulter med mindre erfarenhet. Det kan vara uppgifter som är intressanta och utvecklande för en person som lär sig området, medan en konsult med lång erfarenhet och spetskompetens troligen får andra typer av uppgifter och roll.

  Vad får man för typ av uppdrag?

  Det bygger på den kompetens du har med dig, och de önskemål du har kring din egen utveckling kombinerat med din livssituation. Utifrån denna diskussion letar vi efter rätt match på uppdrag för just dig. Med vår erfarenhet från branschen och kundernas behov kan vi ofta återkoppla och coacha dig i denna riktning. Vi ser oss som coacher till våra medarbetare för att se till att tillvaron blir bästa möjliga utifrån varje individs behov och önskemål.

  Hur långa är uppdragen?

  Det varierar, men normalt så är de ganska långa från ett halvår, till ett år och ibland flera år. Längden på uppdraget utgår givetvis från kundens behov, men våra konsulter är ofta eftertraktade och kunderna önskar ofta kontinuitet så många gånger kan det likväl handla om när du känner att det är dags att växla till nytt uppdrag. Och ibland är det vi som ger en puff i ryggen när vi ser att det är läge för något nytt.

  Hur får jag mitt drömuppdrag?

  Ett drömuppdrag är olika för olika personer i olika tider i livet och detta är det roligaste med vårt jobb, att ständigt jobba för att du ska vara på ditt drömuppdrag. Detta jobbar vi för tillsammans i en nära dialog med dig, kontinuerligt över tiden.

  Vad gör jag om jag inte trivs på ett uppdrag?

  Då är det givetvis vårt ansvar att se till att du får byta miljö till ett sammanhang där du trivs. Det är alltid vår prioritet att våra medarbetare ska trivas på sina uppdrag, och vi följer upp löpande hur trivseln är, och märker vi att det inte är den rätta matchen så ser vi till att ta fram alternativ så att du kan byta till ett annat uppdrag.

  Måste jag ta ett uppdrag om jag inte tycker att det verkar intressant?

  Hela uppdragsprocessen går ut på att se om det är rätt match mellan uppdrag och konsult. Det är ett ömsesidigt beslut som både kund och konsult ska känna att det är bra match. Vi coachar i processen och kan ofta hjälpa till i beslutsprocessen utifrån vår erfarenhet. Det är alltid du som konsult som har sista ordet kring om uppdraget passar. Vi jobbar ofta med flera olika alternativ för att säkerställa att vi har en bra match i slutändan.

  Måste jag gå på en intervju även om jag inte tycker att uppdraget låter intressant?

  Genom hela säljprocessen jobbar vi tillsammans med dig i en nära dialog för att hitta det bästa uppdraget. Vi brukar se detta som en läroprocess där vi lära känna varandra bättre, vi får en djupare förståelse för dina kunskaper, erfarenheter och önskemål, och vi kan återkoppla med våra kunskaper om marknaden. När vi har kommit till en intervju så kan vi rekommendera om vi ser att det kan vara värdefullt att gå på intervjun eller inte. Beslutet ligger alltid hos dig.

  Vad geografiskt hamnar jag på ett uppdrag?

  Våra kunder är oftast i storstockholmsområdet, men var du hamnar på uppdrag utgår givetvis från dina önskemål och vad som fungerar i din livssituation. 

  Säg hej till dina nya kollegor

  Joakim

  Fullstackutvecklare .NET

  Erika

  Data & analytics specialist

  Nicko

  Fullstackutvecklare .NET

  Magnus

  Fullstackutvecklare .NET

  Thomas

  Data & analytics specialist

  Julius

  Fullstackutvecklare / teamlead

  Henrik E

  Data & analytics specialist

  Henrik R

  Försäljning

  Linda

  VD & rekrytering

  Efe

  Data & analytics specialist

  Nicklas

  Fullstackutvecklare .NET

  Daniel

  Fullstackutvecklare .NET

  Filip

  Fullstackutvecklare .NET

  Tina

  Fullstackutvecklare .NET/Arktiekt

  Katarina

  Scrummaster

  Jimmy

  Fullstackutvecklare .NET

  Artem

  Fullstackutvecklare .NET

  Livet på Sawubona

  Som anställd på Sawubona blir du en viktig del av ett företag som fokuserar på sina medarbetare. Vi kan med säkerhet säga att vi ligger i topp när det gäller lön och förmåner inom vår bransch. Du kommer ges goda förutsättningar för att utvecklas professionellt och bygga ny kompetens. ”Don´t prove yourself – improve yourself”

  Kontakta oss! Vi svarar inom 24 timmar.

   Bifoga CV
   (pdf, doc, docx. xls)   Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.