Som anställd på Sawubona blir du en viktig del av ett företag som fokuserar på sina medarbetare. Vi kan med säkerhet säga att vi ligger i topp när det gäller lön och förmåner inom vår bransch. Framför allt kommer du att ges goda förutsättningar för att utvecklas professionellt och bygga vidare på din expertis, och det är det som är den största drivkraften för våra medarbetare.

Lärande är allt och allt är lärande

Genom att inse att lärande är allt och allt är lärande, förblir vi nyfikna och är mer benägna att använda erfarenheter och kunskap som värdefulla verktyg för att navigera i förändring och komplexitet.

Sawubona är ett kunskapsdrivet företag i en extremt kunskapsintensiv bransch som ställer höga krav på ett livslångt lärande. Din kompetens är en kombination av utbildning, färdigheter, erfarenheter och kunskaper som du samlat på dig under livet, samt din förmåga att tillämpa dessa för att utföra en uppgift. Våra medarbetare är framgångsrika i sina yrkesroller genom sin vetgirighet och sitt intresse för det ständiga lärandet. Vi är alla unika med olika behov och intressen, därför behöver kompetensutveckling också vara individuell.

Hos oss styr du själv över din kompetensutveckling, med stöd från ledning. På initiativ från våra medarbetare har vi varje onsdag en gemensam och mycket uppskattad Lunch & Learn där vi delar med oss av värdefulla kunskaper och erfarenheter till varandra. Vi besöker regelbundet olika teknikkonferenser för att förkovra oss i och inspireras av teknikbranschens utveckling och hålla oss i framkant. Den stora mängden kunskaper och erfarenheter inhämtar vi genom våra uppdrag och genom att se till att du är på rätt plats vid rätt tillfälle.

Säg hej till dina nya kollegor

Joakim

Fullstackutvecklare .NET

Erika

Data & analytics specialist

Nicko

Fullstackutvecklare .NET

Magnus

Fullstackutvecklare .NET

Thomas

Data & analytics specialist

Julius

Fullstackutvecklare / teamlead

Henrik E

Data & analytics specialist

Henrik R

Försäljning

Linda

VD & rekrytering

Efe

Data & analytics specialist

Nicklas

Fullstackutvecklare .NET

Daniel

Fullstackutvecklare .NET

Filip

Fullstackutvecklare .NET

Johan

Fullstackutvecklare .NET

Tina

Fullstackutvecklare .NET / Arkitekt / IoT

Katarina

Scrummaster

Jimmy

Fullstackutvecklare .NET

Bli konsult hos oss

Här hittar du alla tjänster vi har just nu. Vi är ständigt på jakt efter duktiga kollegor, tveka inte att skicka in ditt CV eller slå oss en signal.

Kontakta oss! Vi svarar inom 24 timmar.

    Bifoga CV
    (pdf, doc, docx. xls)    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.