Linda Strömberg ny VD på Techno Group Consulting

Sawubona IT expanderar och tar nästa kliv framåt. Ny VD från oktober månad är Linda Strömberg. Linda har mångårig erfarenhet från ledande roller och kommer närmast från en VD roll i konsultbranschen. Hon har arbetat med försäljning och som konsult i såväl små som stora konsultbolag.

– Linda kombinerar en gedigen erfarenhet från konsultbranschen med ett starkt framåtdriv. Det ger oss förutsättningar att tillsammans utveckla vårt erbjudande och ta Sawubona IT till nästa nivå, säger Henrik Rösby, grundare och fd VD, som nu fortsätter som styrelseordförande, att utveckla idéer för framtiden i företaget och framförallt att behålla sina rötter i direkt säljarbete.

Sawubona IT grundades för ett drygt år sedan och har sedan dess vuxit till 11 medarbetare.

– Nu är det läge att förstärka upp ledningen och jag är jätteglad över den här rekryteringen, särskilt eftersom vi har jobbat tillsammans tidigare och jag vet att vi kompletterar varandra väldigt bra, säger Henrik Rösby.

– Att få vara med och utveckla Sawubona IT utifrån den gedigna grund som är skapad känns fantastiskt roligt och inspirerande, säger Linda Strömberg.

Sawubona IT är ett konsultbolag som fokuserar på individen, i ett familjärt och personligt sammanhang. Sawubona IT har konsulter med specialistkompetens inom systemutveckling, business intelligens och projektledning, och ett brett spektrum av kunder i olika branscher.

Kontakta oss! Vi svarar inom 24 timmar.

    Bifoga CV
    (pdf, doc, docx. xls)    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.