Vår rekryteringsprocess är anpassad efter varje kandidat

Vår rekryteringsprocess är anpassad efter varje kandidat, är du t.ex. senior ser processen inte likadan ut som om du är junior. Är du utvecklare eller agil coach träffar du troligen olika personer. Våra medarbetare är dock alltid delaktiga i processen vilket ger er båda en möjlighet att känna av hur ni skulle trivas tillsammans som kollegor. Med det sagt så beskriver vi här hur en process hos oss kan gå till:

 1. I en första kontakt träffar du ofta Linda som berättar mer om oss, vilka vi är och hur det är att jobba på Sawubona IT. Ni går också igenom vad du har gjort sedan tidigare och vilka önskemål du har på roller och utveckling på kort och på längre sikt för att se om vi har en match för varandra.

 1. Är du relativt ny i utvecklarrollen blir du därefter erbjuden att göra vårt kodprov, gärna också om du har ett github-konto som du vill dela med dig av så vi kan få en inblick i något projekt som du har jobbat med.

 1. Är du en senior utvecklare så har du redan referenser i arbetslivet och då erbjuds du att direkt träffa våra utvecklare i en teknisk dialog. Det ger dig möjlighet att ställa frågor till våra medarbetare, och få mer information om hur det är att jobba på Sawubona samtidigt som de får en uppfattning om din tekniska kompetens och ni får båda en uppfattning om hur ni skulle trivas tillsammans som kollegor.

 1. Nästa steg är att du träffar Henrik som ger dig mer information om företaget samt djupare information om hur själva försäljningsprocessen för ditt kommande konsultuppdrag skulle gå till.

 1. Sista steget är att du träffar Linda igen och ni går igenom ett konkret erbjudande.

 1. Vi stämmer av med dina referenser.

 1. Vi skriver kontrakt och firar att du blir vår nästa kollega och hälsar dig varmt välkommen!

Direkt från att vi skrivit kontrakt ser vi dig som vår nya medarbetare och vi påbörjar omedelbart processen för att leta efter ett lämpligt uppdrag till dig och inkludera dig i vår verksamhet. Ett undertecknat anställningskontrakt bygger på en ömsesidig övertygelse om att vi vill jobba tillsammans och att vi tror på varandra. Vår ambition är alltid att du ska ha ett intressant, passande uppdrag att starta med på din första arbetsdag hos oss.

Kontakta oss! Vi svarar inom 24 timmar.

  Bifoga CV
  (pdf, doc, docx. xls)  Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.