Att träffas Coronaåret 2020

Vi fortsätter att försöka vara påhittiga för att kunna ses. Utomhus, och med ordentligt avstånd till varandra.

Sista helgen i September tog vi oss till Sunnerstaåsens friluftsområde, några med hyrda cyklar och några med egna. Förmiddagen spenderades på två hjul upp för backar och ner för backar omgivna av underbar natur. Lummiga lövskogar med höstprakt, över kohagar, längs stranden, över klippåsar. En pessimist skulle säga att vädret var dåligt då det spöregnade på lunchpausen, vi skulle säga: Spännande, och ska man inte se lite lerig ut när man cyklat MTB? Och så mycket ljuvligare är det inte att duscha sen?

Efter cyklingen tog vi oss till Särsta gård i Knivsta där vi fick oss efterlängtad dusch, rena kläder och en fikapaus. När alla var redo gick vi hem till Tomas där han hade ordnat ett lite PitStop med bubbel och chark, därefter hoppade vi upp på våra cyklar igen och tog oss till Train Station Brewery, där vi fick se tillverkningsprocessen och smaka olika öl från deras sortiment. Vi fick även prova direkt från jästunnan, på halvfärdig öl, dvs superfärsk. Vi fick fråga hur många smarta och dumma frågor vi ville, det är en absolut lyx.

Efter besöket på bryggeriet cyklade vi tillbaka till Särsta värdshus och fick en väldigt god 3-rätters middag. Efterrrätten var helt fantastisk, fullkomligt ljuvlig.

Thomas som hade arrangerat vår dag (stort tack!) hade även planerat ett besök på puben i det K-märkta stationshuset. Efter en hel dag på cykel i den friska luften och mätta i magen av god öl och 3-rätters ville alla bara…. sova gott! Det var en underbar dag, och jag tror vi lyckades hålla 1-5 meters distans från varandra hela dagen. Lyckat på alla sätt.

 

Kontakta oss! Vi svarar inom 24 timmar.

    Bifoga CV
    (pdf, doc, docx. xls)    Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.